Fenerbahçe Giresunspor’u evinde ağırlıyor.

Fenerbahçe bu akşam Ziraat Türkiye Kupası H Grubu dördüncü hafta maçında PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor’u konuk ediyor.

13 Ocak 2016 Çarşamba 10:10
Fenerbahçe Giresunspor’u evinde ağırlıyor.






 

Fenerbahçe Giresunspor’u evinde ağırlıyor.  

 Fenerbahçe bu akşam  Ziraat Türkiye Kupası H Grubu dördüncü hafta maçında PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor’u konuk ediyor. 

 Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak karşılaşma saat 19:00'da başlayacak ve ATV ekranlarından naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı hakem Onur Karabaş yönetecek.

   H Grubu'nda Antalyaspor, Giresunspor ve Tuzlaspor ile eşleşen Fenerbahçemiz, gruptaki dördüncü maçına çıkıyor. Grubunda 9 puanla lider durumda bulunan Fenerbahçe ilk hafta maçında karşılaştığı Tuzlaspor’u 2-1’le, ikinci hafta maçında konuk ettiği Antalyaspor’u 4-2’yle ve üçüncü hafta maçında konuk olduğu Giresunspor’u 2-0’la geçti. Grupta henüz galibiyeti bulunmayan Giresunspor ise, ilk hafta maçında konuk olduğu Antalyaspor’a 2-1, ikinci hafta maçında ağırladığı Tuzlaspor’a 1-0, üçüncü hafta Fenerbahçe’ye 2-0 mağlup oldu.

  H Grubun diğer maçı Tuzlaspor ile Antalyaspor arasında oynanacak. 14 Ocak Perşembe günü Tuzla Belediye Sahası’nda oynanacak maç saat 14:00’da başlayacak.

   Fenerbahçe ile Giresunspor arasında oynanacak karşılaşmayı Onur Karabaş yönetecek. Maçın yardımcı hakemleri Levent Görün ve Mücahit Değirmenci. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Erkoç Doğan.

 

Son Güncelleme: 13.01.2016 10:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.