Fenerbahçe, Janssen'i sezon sonuna kadar kiraladı

Sarı-lacivertli kulüp, Hollandalı futbolcu Vincent Janssen'i sezon sonuna kadar kiraladı.

08 Eylül 2017 Cuma 20:08
Fenerbahçe, Janssen'i sezon sonuna kadar kiraladı






İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe, İngiltere'nin Tottenham Hotspur takımından Vincent Janssen'i sezon sonuna kadar kiraladı.

Janssen sağlık kontrolünden geçirildiFenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman: Şu anda üç oyuncuyla temasımız sürüyorFenerbahçe'nin konuğu Medipol BaşakşehirMedipol Başakşehir Teknik Direktörü Avcı: Kazanarak devam etmek istiyoruz

Fenerbahçe kulübünden yapılan açıklamaya göre Premier Lig ekibi Tottenham Hotspur’da forma giyen forvet oyuncusu Vincent Janssen ve kulübü ile yapılan görüşmeler sonucunda, sarı-lacivertli takım, futbolcunun transferi konusunda her konuda anlaşma sağladı.

Janssen, Fenerbahçe Kulübü yönetim kurulu üyeleri Şekip Mosturoğlu ve Önder Fırat'ın katıldığı törende, kendisini kiralık olarak 1 yıllığına sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Hollanda Milli Takımı'nda da forma giyen 23 yaşındaki forvet oyuncusu, geçen sezon Premier Lig'de görev aldığı 27 maçta 2 gol kaydetti.

Muhabir: Ercan Doğan

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.