Fenerbahçe'nin yeni kaptanı belli oldu

  Fenerbahçe'de kaptanlık pazubandını Martin Skrtel takacak.

06 Eylül 2018 Perşembe 08:09
Fenerbahçe'nin yeni kaptanı belli oldu






Fenerbahçe'nin yeni kaptanı belli oldu

    Fenerbahçe'de kaptanlık pazubandını Martin Skrtel takacak.Fenerbahçe'de Volkan Demirel ve Mehmet Topal'ın olmadığı maçlarda kaptanlık pazubandını Martin Skrtel takacak.

Volkan Demirel ve Mehmet Topal'ın yedek kulübesine çekilmesinin ardından kaptanlık için öne çıkan isim Skrtel oldu. 

Taraftarın da sevdiği Skrtel; tecrübesi, takıma katkısı ve liderliği ile öne çıktı. Volkan ve Mehmet'in olmadığı maçlarda kaptanlık bandını Skrtel takacak.

Sarı-lacivertli ekip, Spor Toto Süper Ligin 5. haftasında Atiker Konyaspor'la yapacağı maçın hazırlıklarını çift antrenmanla sürdürdü.

Sabahki idmanda futbolcuların, dayanıklılık testinden geçtiği belirtildi. Daha sonra pas çalışmasıyla başlayan ve hücum organizasyonlarıyla devam eden antrenmanın çift kale maçla tamamlandığı ifade edildi. Akşam antrenmanı ise ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Pas çalışmalarıyla devam eden idman, aktif dinlenmeye yönelik programla tamamlandı.

Haberler

Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeMartin Skrtel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.