Fenerbahçe, Phillip Cocu’nun sözleşmesini fesh etti

 Fenerbahçe'de Philip Cocu dönemi resmen bitti.

13 Aralık 2018 Perşembe 11:59
Fenerbahçe, Phillip Cocu’nun sözleşmesini fesh etti






Fenerbahçe, Phillip Cocu’nun sözleşmesini fesh etti

   Fenerbahçe'de Philip Cocu dönemi resmen bitti.Fenerbahçe, teknik direktör Phillip Cocu ile olan sözleşmenin feshedildiğini resmen açıkladı.Fenerbahçe Kulübü, Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında MKE Ankaragücü’ne karşı alınan 3-1’lik yenilginin ardından Hollandalı teknik adamın görevine son verildiğini duyurmuştu.Ancak sözleşme fesih konusundaki anlaşmazlıklar nedeniyle bir süredir devam eden görüşmeler olumlu şekilde sonuçlandı.Fenerbahçe’de bir süredir görüşme gerçeleştirilen teknik direktör Ersun Yanal’ın takımın başına geçmesi bekleniyor.Sarı-lacivertli ekip, o günden sonra maçlara Cocu’nun yardımcılığını yapan Erwin Koeman yönetiminde çıkıyor.

İşte sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklama;

Kulübümüz teknik direktör Phillip Cocu ile olan sözleşmesini, tarafların anlayış ve hoşgörüsü çerçevesinde karşılıklı olarak anlaşmaya vararak sona erdirmiştir.

Süreçteki işbirliği ve olumlu tutumu sebebiyle kendisine teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Anahtar Kelimeler:
Fenerbahçe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.