Fenerbahçe teknik direktörü kim olacak? Cocu gitti, yerine kim gelecek?

Phillip Cocu'yla yollarını ayıran Fenerbahçe'de yeni teknik direktörün kim olacağı merak konusu. Sarı-lacivertliler, Cocu'nun yerine gelecek hocayı merak ediyor.

28 Ekim 2018 Pazar 23:41
Fenerbahçe teknik direktörü kim olacak? Cocu gitti, yerine kim gelecek?






Fenerbahçe teknik direktörü kim olacak? Cocu gitti, yerine kim gelecek?


Fenerbahçe'de Ali Koç yönetimin ilk teknik direktörü Phillip Cocu'nun dönemi kısa sürdü. 10. haftada Ankaragücü karşısında alınan mağlubiyetin ardından Hollandalı ile yollar ayrıldı. Akıllardaki soru, Cocu'nun yerine kim gelecek?

TARAFTAR STADI BOŞALTMADI


3-1'lik Ankaragücü mağlubiyetinin ardından yaklaşık yarım saat kadar stadı terk etmeyen sarı-lacivertli taraftarlar, Ersun Yanal ve Yılmaz Vural lehine tezahüratlar yaptı! Phillip Cocu'nun görevden alındığının açıklanmasıyla büyük sevinç yaşayan sarı-lacivertli futbolseverler, daha sonra stadı terk etti..

Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'de MKE Ankaragücü'ne 3-1 yenilmesi, sarı-lacivertli taraftarların büyük tepkisine neden oldu.

Tribünlerin tamamına yakınını dolduran Fenerbahçeli taraftarların bir bölümü, 3-1'lik skorun ardından Ülker Stadı'nı terk etmedi.

Hakemin son düdüğünün ardından tribünlerde kalan ve teknik direktör Phillip Cocu gönderilmeden stadı terk etmeyecekleri yönünde tezahüratlar yapan Fenerbahçeli taraftarlar, yönetime çağrıda bulundu.

Yaklaşık yarım saat kadar stadı terk etmeyen sarı-lacivertli taraftarlar, Ersun Yanal ve Yılmaz Vural lehine tezahüratlar yaptı.

Phillip Cocu'nun görevden alındığının açıklanmasıyla büyük sevinç yaşayan sarı-lacivertli futbolseverler, daha sonra stadı terk etti.

3. GOLDE BİLETİ KESİLDİ

Karşılaşmada dakikalar 78'i gösterirken Ankaragücü, El Kabir'in ayağından 3. golü buldu ve bu golün ardından Başkan Ali Koç, Sportif Direktör Comolli'ye, Cocu'nun görevden alındığını söyledi. Maç bitimiyle birlikte soyunma odasına giden Comolli, Hollandalı teknik adama, görevden alındığını tebliğ etti. Cocu, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısına katılmadı.

Son Güncelleme: 28.10.2018 20:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.