Fenerbahçe tur için sahada

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu’nda 1-0’ın rövanşında Portekiz’in Braga takımıyla bu akşam karşılaşıyor.

17 Mart 2016 Perşembe 08:37
Fenerbahçe tur için sahada






 

 Fenerbahçe tur için sahada

   Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu’nda 1-0’ın rövanşında Portekiz’in Braga takımıyla bu akşam karşılaşıyor.

    Municipal Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma TSİ 22:05'te başlayacak ve TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Müsabakayı Hırvatistan Futbol Federasyonu'ndan hakem Ivan Bebek yönetecek.

   UEFA Avrupa Ligi A Grubu’nda Ajax, Celtic ve Molde ile eşleşen Fenerbahçe, grubunu 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle ikinci sırada tamamlayarak yükseldiği Son 32 Turu’nda eşleştiği Lokomotiv Moskova’yı İstanbul’da 2-0 mağlup etmişti. Moskova’da ise 1-1 berabere kalarak turu geçen taraf oldu. Son 16 Turu’nda ise Portekiz’in Braga takımıyla eşleşen Fenerbahçe, rakibini ilk maçta Mehmet Topal’ın golüyle 1-0 mağlup ederek rövanş maçı için büyük avantaj yakaladı.

                          Fenerbahçe nasıl tur atlar

 Fenerbahçe, alacağı tüm galibiyet ve beraberliklerde tur atlayan taraf olacak. 2-1, 3-2, 4-3 gibi gollü mağlubiyetlerde de deplasman golü kuralı nedeniyle sarılacivertliler, adını çeyrek finale yazdıracak. 2 farklı mağlubiyette ise ekibimiz Avrupa’ya veda edecek. 1-0'lık Braga galibiyetinde ise 15'er dakikalık 2 uzatma devresi oynanacak. 120 dakika da tek gollü Braga üstünlüğüyle sona ererse çeyrek finale yükselecek ekibi seri penaltı atışları belirleyecek.

 Karşılaşma öncesi düzenlenen basın toplantısında Teknik Direktör Vitor Pereira , Alper Potuk basının karşısına geçti. Municipal Stadyumu’nda düzenlenen basın toplantısında Pereira, kendi oyunlarını sahaya yansıtacaklarını ve kazanmak zorundaymış gibi oynayacaklarını belirtirken, Alper Potuk ise ilk maçta olduğu gibi yarın da kazanmak için sahada olacaklarının altını çizdi. 

 

Son Güncelleme: 17.03.2016 08:40
Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeUEFABraga
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.