Fenerbahçeli futbolcular taraftara sitem etti

Fenerbahçe kaptanları Volkan Demirel ve Hasan Ali Kaldırım, taraftarların protestolarını maç içinde yapmamaları gerektiğini söyledi.

07 Mayıs 2018 Pazartesi 08:52
Fenerbahçeli futbolcular taraftara sitem etti






Fenerbahçeli futbolcular taraftara sitem etti

   Fenerbahçe kaptanları Volkan Demirel ve Hasan Ali Kaldırım, taraftarların protestolarını maç içinde yapmamaları gerektiğini söyledi.Volkan Demirel kolay maçı zorlaştırdıklarını söyledi: "Zor maç değildi ama biz zorlaştırdık. Biraz birlik olsak her şey daha kolay olacaktı." "Isınmadan itibaren yuhalamalar başladı. Takım arkadaşlarımız her şeyi yapıp bu maçı kazanmışken maç sonu bize değil Sow'a tezahürat yapılıyor. Bu camiada Sow'u benim kadar kimse sevemez yanlış anlamayın ama lütfen herkes kendine baksın.Hatalarımız oldu ama düzeltmeyi bildik."

   Hasan Ali Kaldırım ise yaptığı açıklamada "Hala yeterince destek göremiyoruz. Ben burada çok yuhalandım. Beni sevmeyin, yuhalayın ama bu takıma saygı duyun." "Şampiyonluğu bile ilan etmiş olabilirdik" Hasan Ali Kaldırım ise iç sahadaki puan kayıpları olmasa şampiyon olabileceklerini açıkladı: "Duygularım çok karışık. Kazandık ama içeride bir durgunluk var. Bugün ben hasta hasta çıktım elimden geleni yaptım." "Şu an sinirliyim çünkü kadromuza kötü deniyor ama iç sahada kaybettiğimiz puanlar olmasa bugün şampiyonluğu bile ilan etmiş olabilirdik." "Taraftarımız 25.- 30. dakikada geri pas verince bizi yuhalıyor, bu bizi hiçbir zaman ileri götürmedi götürmez de." dedi.

Maçkolik

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.