Fernandao gol atınca Fenerbahçe kaybetmiyor

Fenerbahçe, Brezilyalı santrforu Jose Fernandao'nun gol attığı 32 maçın 31'inde yenilgi yüzü görmedi.

13 Şubat 2018 Salı 16:11
Fernandao gol atınca Fenerbahçe kaybetmiyor






İSTANBUL (AA) - ERKAN TİRYAKİ - Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe'nin Medipol Başakşehir'i 2-0 yendiği maçın gollerini atan Brezilyalı santrfor Jose Fernandao, istatistikleriyle ön plana çıkıyor.

Medipol Başakşehir deplasmanında Fenerbahçe'ye 3 puanı getiren golleri kaydeden Fernandao, sarı-lacivertli formayla çıktığı 92 karşılaşmanın 32'sinde rakip fileleri havalandırdı.

Toplam 43 kez gol sevinci yaşayan Fernandao'nun rakip fileleri havalandırdığı karşılaşmalarda Fenerbahçe, sadece bir kez kaybetti.

Sarı-lacivertli ekip, Fernandao'nun gol attığı maçların yüzde 81'ini kazandı. Tecrübeli futbolcunun gol attığı karşılaşmalarda sarı-lacivertliler, 26 galibiyet elde etti, 5 beraberlik yaşadı ve bir kez yenildi.

Tek yenilgi Konyaspor'a

Fenerbahçe, Fernandao'nun gol attığı maçlarda sadece Konyaspor'a kaybetti.

Sarı-lacivertliler, 2015-2016 sezonunda ligde Konyaspor'a deplasmanda 2-1 yenilirken takımın tek golünü Fernandao kaydetti.

Kritik gollere imza atıyor

Fernandao, Fenerbahçe formasıyla takımı adına kritik gollere de imza atıyor.

Sarı-lacivertli takımda 3. sezonunu geçiren 31 yaşındaki futbolcu, Süper Lig'de takımına doğrudan 23 puan kazandırdı.

Son olarak Medipol Başakşehir karşısında takımının 2 golüne de imza atan Brezilyalı santrfor, bu sezon Göztepe maçında da takımının 3 puan almasında başrolü oynadı.

Son Güncelleme: 13.02.2018 13:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.