FIFA kokartlı eski hakem Erkan Göksel: "Profesyonellik şu aşamada faydalı..."

FAİK GÜRSES, İSTANBUL / FIFA kokartlı eski hakem Erkan Göksel, hakemliğin profesyonelliğe geçmesiyle ilgili Doğan Haber Ajansı'na () açıklamalarda bulundu. Profesyonel hakemliğin işi olmayan, sadece profesyonellikle yetinecek kişi adına...

06 Mart 2015 Cuma 15:35
FIFA kokartlı eski hakem Erkan Göksel:






FAİK GÜRSES, İSTANBUL /

FIFA kokartlı eski hakem Erkan Göksel, hakemliğin profesyonelliğe geçmesiyle ilgili Doğan Haber Ajansı'na () açıklamalarda bulundu.

Profesyonel hakemliğin işi olmayan, sadece profesyonellikle yetinecek kişi adına faydalı olacağını dile getiren Göksel, "Profesyonelliğe geçiş yolu hakemler için faydalı olabilir. Olabilir de bizde biliyorsunuz arkadaşlar arasında bir rekabet var. İşin içine biraz maddiyat girdiği zaman ters oluyor. Ama hiç işi gücü olmayan, sadece profesyonellikle yetinecek kişi adına faydalı olur. Tabii ki her şeyden önce hakemlik değil de baştaki yöneticiler mühim" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.