FIFA Yılın en iyi 11'ini açıkladı: Bizden kimse yok

FIFA en iyi futbolcuları, en iyi 11'i ve en iyi teknik direktörlere ödüllerini verdi. Ödül töreninin Türkiye ile tek ilgisi Antalyaspor'da forma giyen Eto'nun ödül verme törenine katılması oldu.

11 Ocak 2016 Pazartesi 21:01
FIFA Yılın en iyi 11'ini açıkladı: Bizden kimse yok






FIFA Yılın en iyi 11'ini açıkladı: Bizden kimse yok

2015 FIFA Altın Top Ödül (Ballon d'Or) töreninde yılın en iyi 11'i belli oldu. Tek Türk futbol adamının giremediği listede, Antalyaspor'da top koşturan Eto, ödül dağıtımında yer aldı

2015 FIFA BALLON D'or ödülü ise Lionole Messi'nin oldu..

Futbol'un en prestijli ödülleri dağıtıldı. Ödül töreni Real Madrid ile Barcelona'nın yarışmasına sahne oldu.


YILIN 11'İNE ÖDÜLÜNÜ ETO'O VERDİ

FIFA Yılın 11'ine ödülünü Antalyasporlu golcü oyuncu Samuel Eto'o verdi.
FIFA Ballon d'Or 2015'de yılın en iyi futbolcusu bu akşam belli olacak. İsviçre'nin Zürih kentinde düzenlenen gala gecesinde büyük ödül öncesi yılın 11'i açıklandı. Profesyonel Futbolcular Derneği oylaması sonrası belirlenen yılın 11'ine ödülünü Antalyaspor'da forma giyen golcü oyuncu Samuel Eto'o verdi.

İsviçre'nin Zürih kentinde düzenlenen törende yılın en iyi 11'ine ödüllerini Antalyaspor'da forma giyen Samuel Eto'o takdim etti.

FIFA tarafından kullanıcı oylarıyla belirlenen yılın 11'i şöyle;

Neuer (Bayern Münih), Silva (PSG), Marcelo (Real Madrid), Ramos (Real Madrid), Alves (Barcelona), Modric (Real Madrid), Pogba (Juventus), Iniesta (Barcelona), Neymar (Barcelona), Messi (Barcelora), Cristiano Ronaldo (Real Madrid)


YILIN EN İYİ KADIN FUTBOLCUSU CARLİ LLOYD OLDU

2015 FIFA
Yılın En İyi Kadın Futbolcusu Ödülü'nü ABD Milli Takımı oyuncusu Carli Lloyd aldı.

İsviçre'nin Zürih kentinde düzenlenen törende en iyi kadın futbolcu seçilen Carli Lloyd, Japonya Milli Takımı'ndan Aya Miyama ve Almanya Milli Takımı'ndan Celia Sasic ile yarıştı.


YILIN EN İYİ TEKNİK DİREKTÖRLERİ

2015 FIFA Altın Top Ödül (Ballon d'Or) töreninde yılın en iyi kadın ve erkek teknik direktörü açıklandı.

FIFA Yılın En İyi Erkek Teknik Direktörü Ödülü Barcelona'yı çalıştıran Luis Enrique'nin oldu. Yılın En İyi Kadın Teknik Direktörü Ödülü'nü ise ABD Milli Takımı'nın başında bulunan Jill Ellis aldı.
Son Güncelleme: 11.01.2016 21:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.