FIFA'yı eleştiren Maradona'ya artık VIP yasak

FIFA tarafından alınan kararla Maradona artık vip bölümünden maç izleyemeyecek.

04 Temmuz 2014 Cuma 18:25
FIFA'yı eleştiren Maradona'ya artık VIP yasak






FIFA'yı eleştiren Maradona'ya artık VIP yasak

Efsane futbolcu Maradona, Suarez'in ceza alması ile ilgili, "Çocuğun hayatını bitirmeye çalışan mafya örgütlenmesi" şeklinde bir ifade kullanmıştı. FIFA tarafından alınan kararla Maradona artık vip bölümünden maç izleyemeyecek.

Maradona'nın bazı sözleri nedeniyle sırdan vatandaş muamelesi yapıldı. Maradona statta artık VIP kısmında oturamayacak. Sıradan vatandaş gibi bilet alıp stada giriş yapacak.

FIFA, Maradona'nın akreditasyonunu iptal etti. Maradona normal vatandaş gibi stata girip Arjantin maçlarını izleyebilcek. Peki ama Maradona'nın akreditasyonu neden iptal oldu?

FIFA, Maradona'nın Suarez ile ilgili sarf ettiği sözler nedeniyle akreditasyonunun fesh etti. Maradona artık vip statüsünde stada giriş yapamayacak. Maradona biletini alıp stada girebilecek.

Maradona Suarez ile ilgili ne demişti?
"Çocuğun hayatını bitirmeye çalışan mafya örgütlenmesi" şeklinde konuşmuştu. FIFA da önemli bir yeri olan Arjantin Futbol Federasyonu Başkanı Julio Grondona ile de Maradona'nın arası bozuktu. İkili en ufak bir konuda bile birbirlerine olmadık sözler ediyorlardı. Bu durumunda Maradona'nın akreditasyonunun iptal edilmesinde öneminin olduğu iddia ediliyor.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.