Fikret Orman; Yeni stad ile yeni dönem başlayacak

02 Nisan 2016 Cumartesi 02:52
Fikret Orman; Yeni stad ile yeni dönem başlayacak






Fikret Orman; Yeni stad ile yeni dönem başlayacak

Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman, Yalova Beşiktaşlılar Derneği tarafından Beşiktaş’ın kuruluşunun 113. kuruluş yıldönümü nedeniyle Sporium Tesisleri’nde düzenlenen geceye katıldı. Fikret Orman, burada yaptığı konuşmasında, "Sizlerin vermiş olduğu maddi, manevi destek ile, bir camia bütünlüğüyle de, Allah nasip etti, son 10 günde stadımıza kavuşacağız. Beşiktaş açısından bir devir kapanıyor, bir devir açılıyor artık. Beşiktaş, Türkiye’nin imkânları en geniş olan bir kulüp. Geliri en büyük olan bir kulüp. Taraftarıyla şahlanmış bir kulüp. İnşallah bu sene Vodafone Arena’da kupasına kaldıracak olan bir kulüp. İnşallah Allah bize o günleri görmeyi nasip etsin” dedi.

'ŞEREFİMİZLE OYNAYIP HAKKIMIZLA KAZANACAĞIMIZ ŞAMPİYONLUK İSTİYORUZ'

Beşiktaş’ın şampiyonluk kazanacağına inandığını söyleyen Orman, “Hep söylüyoruz, slogan haline getirdik. 2 büyük başkanımızdan, Şeref Bey’den ve Baba Hakkı’dan ‘Şerefinle oyna, hakkınla kazan.’ Ve bunu temsil eden camianın mensupları olarak şerefimizle oynayıp, hakkımızla kazanacağımız bir şampiyonluk kupası istiyoruz. O günlerden bu günlere geldik. İnşallah da hep beraber şampiyonluğu kazanacağız” şeklinde konuştu.
Başkan Fikret Orman, Yalova’da bir de tesis kurmayı planladıklarını söyledi. Orman, “Yalova’ya bir yatırım yapmak istiyoruz. Yalova Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Serkan Deringöl’ü tebrik ediyorum. İnşallah burada Beşiktaşımızı temsil edecek güzel bir tesis yapacağız” dedi.
Konuşmaların ardından Dernek Başkanı Serkan Deringöl, Fikret Orman’a Beşiktaş ambleminin bulunduğu tablo hediye etti. Başkan Orman, tabloyu yeni açılacak olan Vodafone Arena’ya asma sözü verdi.

 
Son Güncelleme: 04.04.2016 01:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.