F.Karagümrüki Başakşehir Fk'nü farklı yendi

 Süper Lig'İn 8. haftasında Fatih Karagümrük, Başakşehir'i 3-1 mağlup etti ve iki maçlık galibiyet hasretine son verdi.

01 Ekim 2021 Cuma 21:48
F.Karagümrüki Başakşehir Fk'nü farklı yendi






F.Karagümrüki Başakşehir Fk'nü farklı yendi

   Süper Lig'İn 8. haftasında Fatih Karagümrük, Başakşehir'i 3-1 mağlup etti ve iki maçlık galibiyet hasretine son verdi.Karşılaşmaının 18. dakikada Fatih Karagümrük  Bertolacci ile 1-0 öne geçti. 29. dakikada Fatih Karagümrük,  Bertolacci ile skoru 2-0 yaptı.36.dakikada Fatih Karagümrük, Balkovec ile skoru 3-0 yaptı.Karşılaşmanı ilk yarısı 3-0 Fatih karagümrük galibiyetiile sona erdi.

    Karşılaşmanın ikinci yarısında 83. dakikada sol kanattan ani gelişen Başakşehir, Aleksic ile skoru 3-1 yaptı.Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Karagümrük, sahadan 3 puanla ayrıldı.Bu sonuçla Fatih Karagümrük puanını 14 yaparken, Başakşehir FK 6 puanda kaldı.

Fatih Karagümrük:Emiliano Viviano, Jure Balkovec, Burak Bekaroğlu, Ervin Zukanovic, Caner Erkin, Lucas Biglia, Jimmy Durmaz, Andrea Bertolacci, Ahmed Musa, Aleksandar Pesic, Yann Karamoh 

Teknik Direktör:Atılay Canel

Başakşehir FK:Volkan Babacan, Ravil Tagir, Leo Duarte, Carlos Ponck, Lucas Lima, Edin Visca, Berkay Özcan, Mahmut Tekdemir, Deniz Türüç, Youssouf Ndayishimiye, Stefano Okaka

Teknik Direktör:Aykut Kocaman

Tablolar:(TFF)

Son Güncelleme: 02.10.2021 08:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.