Fransa-Türkiye bilet satışları şimdiden tükendi

Türkiye Futbol Gedersyonu resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre Fransa-Türkiye maçı biletleri tükendi.

28 Eylül 2019 Cumartesi 10:04
Fransa-Türkiye bilet satışları şimdiden tükendi






Fransa-Türkiye bilet satışları şimdiden tükendi

   Türkiye Futbol Gedersyonu resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre Fransa-Türkiye maçı biletleri tükendi.A Milli Takımımızın Fransa ile deplasmanda oynayacağı 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu maçının misafir tribün bilet satışı sona erdi.

Saint-Denis'teki Stade de France'da 14 Ekim 2019 Pazartesi günü saat 21.45'te başlayacak Fransa-Türkiye maçının satışa çıkan misafir tribün biletlerinin tamamı tükendi.Türkiye Futbol Federasyonu resmi sitesinden yapılan açıklamada şöyle denildi.

   "Türkiye Futbol Federasyonu olarak 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası yolunda A Milli Takımımıza eşsiz bir destek veren bütün Ay-Yıldızlı taraftarlara teşekkür ederiz.A Milli Takım'ın yanında olacak tüm taraftarlarımızdan Stade de France'a biletleriyle birlikte aldıkları "Beyaz" formalarını giyerek gelmelerini bekliyoruz."

Anahtar Kelimeler:
TürkiyeFransa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.