Futbol katili İvan Bebek'e UEFA'dan çıt yok

Fenerbahçe Braga karşılamasını yöneten hakem İvan Bebek'e futbol dünyasından tepkiler çığ gibi büyüyor. Türk düşmanı futbol katili hakem Bebek'in verdiği kararları UEFA görmezden geldi.

18 Mart 2016 Cuma 01:32
Futbol katili İvan Bebek'e UEFA'dan çıt yok






Futbol katili İvan Bebek'e UEFA'dan çıt yok

UEFA Avrupa Ligi
son 16 turunda Fenerbahçe'nin, 1-0 kazandığı maçın rövanşında deplasmanda Braga'ya 4-1 yenilerek elenmesi UEFA'da gecenin sürpriz sonuçlarından biri olarak değerlendirildi.

Sparta Prag'ın Lazio'yu elemesi ve Braga'nın Fenerbahçe'yi kupa dışı bırakması UEFA'nın resmi internet sitesi tarafından manşete çıkarılırken, "Braga Fenerbahçe'yi şaşırttı" başlığı atıldı. UEFA, maç haberinin başlığına ise, "Braga Fenerbahçe'nin ümitlerini bitirdi" şeklinde yazarken, "Braga 8 kişi kalan Sarı Kanaryalara karşı sahadan zafer ile ayrıldı" ifadesini kullandı.

UEFA karşılaşmanın Hırvat hakemi Ivan Bebek yönetimi hakkında herhangi bir yorumda bulunmadı..

VOLKAN DEMİREL: BEN BÖYLE BİR HAKEM GÖRMEDİM

Fenerbançe'nin takım kaptanı Volkan Demirel, "Sahada gereksiz bir hakem vardı. Hakemle bu turu verdik" dedi.

Braga'ya 4-1 mağlup olarak UEFA Avrupa Ligi'ne veda ettikleri maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Volkan Demirel, sahada neler olduğunu herkesin gördüğünü belirterek, "Ben böyle bir hakem görmedim. Sahada gereksiz bir hakem vardı. Bu hakemin istediği doğrultuda bir maç oynandı. İlk gol ofsayt. Penaltı pozisyonu, penaltı değil. Daha sonra maç koptu. Takım arkadaşlarım da yapmaması gerekenleri yaptı ama futbolcular olarak bazen kendimizi tutamıyoruz. Hedeflerimiz var. Onlar için çalışmaya devam edeceğiz. Böyle elenince üzülüyorsunuz. Hakemle bu turu verdik. Her şeyin bilincinde ve farkındayız. Elinden gelen sonuçları ve neticeleri alacağız. Fenerbahçe takımı bir maçla yıkılmaz. Tabii ki bizim de hatalarımız vardı. Futbolcu olarak her şeyin bilincindeyiz. Onun için elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu..

MAÇIN KRİTİK ANLARINI HAKEM BİTİRDİ


Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Braga'ya 4-1 mağlup olarak UEFA Avrupa Ligi'ne veda ettikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, "Maçın kritik anlarını tamamen hakem belirledi" dedi.

Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa maçı değerlendiren Pereira, karşılaşmanın başka bir seviyeyi hak ettiğini ifade ederek, "Maçın kritik anlarını tamamen hakem belirledi. Bu maç başka bir seviyeyi hak ediyordu. Yediğimiz ilk gol ofsayt, hakem ofsaytı vermedi. Yediğimiz ikinci gol yine bir hakem hatasından kaynaklandı. Bu maçtaki hakemin seviyesi bu olmamalıydı. Farklı bir seviyeyi hak ediyordu bu maç. Maçla ilgili çok da konuşmak istemiyoruz. Avrupa Ligi’nde böyle önemli bir turda hakem belirlememeli, seviye bu olmamalı bence. Dengeli bir maçtı o dakikalara kadar. İki iyi takımın mücadelesiydi. Ama maalesef maçın hikayesi bundan ibaret" dedi.

Maçın sonucunun Galatasaray maçını etkilememesi gerektiğini vurgulayan Portekizli teknik adam, “Buradaki sonuç ve oyun Galatasaray maçını etkilememeli. Doğaldır, üzgünüz ama çok fazla hata vardı saha içerisinde. Olmayan bir penaltı verildi, bir ofsayt vardı ama verilmedi. Maçın hikayesi basit aslında. Daha sonra da risk almak zorundaydık ve sonuç bu hale geldi. Üzücü bir skor oldu. Hakemin seviyesi bu olmamalı. Hakem Avrupa Ligi’nin bu turunda değildi seviye olarak. Şu anda dinlenmek için 2 günümüz var. Galatasaray maçı farklı olacak. Farklı bir kulvarda bambaşka bir mücadeleye çıkacağız. Ama tabii ki elendiğimiz için üzgünüz. Futbol böyle bir oyun. UEFA seviyesinde bile maalesef bunlar yaşanabiliyor" şeklinde konuştu.

FONSECA: "MAÇIN HEYECANINDAN OLAYLARI GÖRMEDİM"

Braga Teknik Direktörü Paulo Fonseca, "Maçın heyecanından olayları tam tespit edemedim. Oyunun heyecanından Pereira'nın oyundan atıldığında ben o yöne bakmıyordum. Hakemle aralarında ne olduğunu da bilmiyorum. Diğer olayları da maçın heyecanından görememiş olabiliriz" dedi.
UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'yi 4-1'lik skorla mağlup eden Braga'da Teknik Direktör Paulo Fonseca, karşılaşmanın ardından maçı değerlendirdi.
Genç çalıştırıcı, "Hakem hakkında bir şey söylemek istemiyorum. Maçın heyecanından olayları tam tespit edemedim. Oyunun heyecanından Pereira'nın oyundan atıldığında ben o yöne bakmıyordum. Hakemle aralarında ne olduğunu da bilmiyorum. Diğer olayları da maçın heyecanından görememiş olabiliriz. Bu yüzden yorum yapmakta istemiyorum" ifadelerini kullandı.
Karşılaşma hakkında açıklamalarına devam eden Portekizli teknik adam, "Fenerbahçe'nin büyük bir takım olduğunu biliyorduk. Pereira'da Avrupa'nın ve dünyanın en iyi hocalarından. İkinci yarıda oyuncularım çok büyük bir cesaret ve inançla mücadele ettiler. Bu maçın sonundan aldığımız sonucun ne kadar büyük bir zafer olduğunun da kanıtı bu" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Son Güncelleme: 18.03.2016 01:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.