Futbolun efsaneleri hükümlülerle buluştu

Türk futbolunun unutulmaz isimleri Ali Gültiken, Semih Yuvakuran, Hasan Şaş, Hami Mandıralı ve Oğuz Çetin, Gaziantep'te hükümlülerle bir araya geldi.

05 Ekim 2017 Perşembe 20:14
Futbolun efsaneleri hükümlülerle buluştu






GAZİANTEP (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Adalet Bakanlığı tarafından yürütülen "Futbolun Efsaneleri Genç Hükümlülerle Buluşuyor" projesi kapsamında Türk futbolunun ünlü isimleri, Gaziantep'te hükümlülerle bir araya geldi.

Kente gelen Türk futbolunun unutulmaz isimleri Ali Gültiken, Semih Yuvakuran, Hasan Şaş, Hami Mandıralı ve Oğuz Çetin, Gaziantep L Tipi Kapalı Cezaevinde hükümlülerle buluştu.

Burada hükümlülerle bir süre sohbet eden ve yemek yiyen efsane futbolcular, daha sonra cezaevinin sahasına çıkarak onlarla maç yaptı. Karşılaşma 4-4 berabere sona erdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Akif Okur, gazetecilere yaptığı açıklamada, projedeki temel amaçlarının hükümlülerin, hükümlülükten sonra sosyal hayata adaptasyonlarını sağlamak olduğunu belirtti.

Efsane futbolculardan Ali Gültiken de projenin çok değerli olduğunu belirterek, bunun içerisinde yer almaktan mutluluk duyduğunu aktardı.

Hami Mandıralı da iki bakanlığın içerisinde bulunduğu projenin çok yararlı olduğunu ifade ederek, "Proje mükemmel bir şekilde devam ediyor. Genç hükümlülerle bir araya gelmek, yemek yemek daha sonra ise maça çıkmak onlar adına gerçekten çok güzel birşey. Buraya geldiğimize değiyor, çok mutlu oluyorlar." değerlendirmesinde bulundu.

Muhabir: Özkan Beyer

Son Güncelleme: 05.10.2017 20:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.