Galatasaray'da şok, kupadan elendiler

 Galatasaray evinde oynadığı karşılaşmada Akhisarspor'a 2-0 yenilerek kupaya veda etti.

18 Nisan 2018 Çarşamba 22:30
Galatasaray'da şok, kupadan elendiler






Galatasaray'da şok, kupadan elendiler

   Galatasaray evinde oynadığı karşılaşmada Akhisarspor'a 2-0 yenilerek kupaya veda etti.Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Finali’nde 2-1’in rövanşında Teleset Mobilya Akhisarspor’a Türk Telekom Stadyumu’nda 0-2 kaybetti ve kupadan elendi. Galatasaray karşılaşmanın ilk yarısında beklenen performanstan uzak bir görüntü çizdi. Maçın 4. dakikasında konuk ekip yakaladığı hızlı hücum sonrası Seleznyov’un golüyle 1-0 öne geçerken Ukraynalı oyuncu 35’te de bir başka kontratak sonrası skoru 2-0 yaptı. Galatasaray ilk yarıda pozisyon bulmakta oldukça zorlanırken 27’de Selçuk’un, 35’te de Yasin’in şutları sonuçsuz kaldı. İlk yarı 2-0 Ege ekibinin üstünlüğü ile sona ererken Galatasaray ikinci yarıya daha baskılı başladı.

   52’de Tolga Ciğerci ceza sahasına girerken vuruşu yapamazken, 68’de Gomis net bir pozisyondan yararlanamadı. Konuk ekip bu bölümde Muğdat ile kontrataktan yakaladığı iki pozisyondan yararlanamazken 80’de Seleznyov’un kullandığı serbest vuruş direkten döndü. Galatasaray maçın son bölümünde 77’de 10 kişi kalmasına rağmen art arda pozisyonlar buldu. 85’te Gomis’in şutunu kaleye giderken son anda Mustafa Yumlu engellerken, 86’da sağ kanattan gelen ortaya Eren Derdiyok’un yaptığı kafa vuruşunu kaleci çıkardı. Kalan dakikalardasarıkırmızılıların çabaları sonucu değiştirmedi ve mücadeleden 2-0 galip ayrılan Teleset Mobilya Akhsarspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda finale yükseldi.

STAT: Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu
HAKEMLER: Barış Şimşek, Mehmet Metin, Mehmet Kısal, Mustafa Öğretmenoğlu
GALATASARAY: Muslera, Linnes, Ahmet, Maicon, Latovlevici, Fernando (Donk 82), Selçuk, Tolga (Gomis), Yasin (Rodrigues 61), Sinan, Eren

TM AKHİSARSPOR: Fatih, Lopes, Mustafa, Dany, Kadir, Barbosa (Larsson 75), Sissoko, Bilal (Aykut 43), Muğdat, Onur (Caner 66), Seleznyov
GOLLER: Seleznyov 4 ve 35
SARI KARTLAR: Maicon, Donk, Rodrigues / Aykut, Mustafa, Seleznyov
KIRMIZI KART: Maicon 77

Son Güncelleme: 18.04.2018 19:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.