Galatasaray'dan gol şov

Galatasaray evinde Antalyaspor'u 5-0 gibi farklı skorla yendi. 

11 Mart 2019 Pazartesi 21:59
Galatasaray'dan gol şov






Galatasaray'dan gol şov

  Galatasaray evinde Antalyaspor'u 5-0 gibi farklı skorla yendi. Galatasaray Antalyaspor maçı ile Spor Toto Süper Lig'de 25. hafta heyecanı sona erdi. Ev sahibi Galatasaray, 5-0'lık skorla kazanarak Beşiktaş ve Medipol Başakşehir'in kazandığı haftada hata yapmadı ve zirve takibini sürdürdü. Antalyaspor ise 32 puanda kaldı.

Galatasaray Antalyaspor maçı ile Spor Toto Süper Lig’de 25. hafta heyecanı sona erdi. Medipol Başakşehir ve Beşiktaş’ın kazandığı haftada Galatasaray, konuğu Antalyaspor karşısında 5-0’lık skorla rahat kazandı ve zirve takibini sürdürdü. Galatasaray puanını bu sonuçla 49’a yükseltti. Aslan 5 puan farkla Beşiktaş’ın önünde, 8 puan farkla ise lider Medipol Başakşehir’in gerisinde ikinci sırada yer alıyor.

Antalyaspor ise 32 puanla 10. sırada kaldı ve tehlike hattından uzaklaşamadı. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 17’de Sofiane Feghouli, 65’te ve 78’de Henry Onyekuru, 68’de Badou Ndiaye ve 90+4’te Mbaye Diagne’den geldi. Altı haftalık aradan sonra golle buluşan Henry Onyekuru 11. lig golüne ulaştı ve Galatasaray formasıyla bu sezon çift hanelere çıkan ilk oyuncu oldu.

GALATASARAY: Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Emre Taşdemir, Belhanda, Ndiaye, Feghouli, Emre Akbaba, Onyekuru, Diagne

TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

ANTALYASPOR: Boffin, Celutska, Bahadır, Diego, Chico, Hakan, Charles, Amilton, Fredy, Doğukan, Doukara

TEKNİK DİREKTÖR: Bülent Korkmaz

(Skor)

Son Güncelleme: 11.03.2019 22:07
Anahtar Kelimeler:
GalatasarayAntalyaspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.