Galatasaray'ın  CEV Şampiyonlar Ligi Final Four macerası başlıyor 

Galatasaray Bayan Voleybol Takımı CEV Şampiyonlar Ligi Final Four macerası başlıyor.

05 Mayıs 2018 Cumartesi 09:57
Galatasaray'ın  CEV Şampiyonlar Ligi Final Four macerası başlıyor 






Galatasaray'ın  CEV Şampiyonlar Ligi Final Four macerası başlıyor 

   Galatasaray Bayan Voleybol Takımı CEV Şampiyonlar Ligi Final Four macerası başlıyor. CEV Şampiyonlar Ligi Final Four karşılaşmaları 5-6 Mayıs tarihlerinde CSM Volei Alba Blaj’ın ev sahipliğinde Romanya’nın Bükreş kentinde oynanacak.

  Galatasaray, yarı final maçında ev sahibi CSM Volei Alba Blaj ile finale kalma mücadelesi verecek. CSM Volei Alba Blaj - Galatasaray karşılaşması 5 Mayıs 2018 Cumartesi günü saat 19:00’da Polivalenta Salonu’nda oynanacak ve Smart Spor’dan naklen yayınlayacak. Galatasaray, 2013 yılında ev sahipliği yaptığı Final Four’un ardından tarihinde ikinci kez Final Four’da yer alacak.

   Kaptan Neslihan Demir Güler, Igor Gorgonzola karşısındaki rövanş maçındaki 38 sayılık performansı ile sarıkırmızılıların Final Four’a çıkmasında başrolü oynadı. Bükreş’teki Final Four’da 2015 yılında kariyerine eklediği Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu tekrarlamak isteyen Kaptan Neslihan Demir Güler de turnuva sonrası aktif voleybol hayatını sona erdirecek.

   Galatasaray'ın rakibi CSM Volei Alba BLAJ bu sezon tarihinde üst üste üçüncü kez Şampiyonlar Ligi’nde yer alıyor. Mücadele ettiği CEV Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda oynadığı 6 maçta 5 galibiyet alan ekip, tek yenilgilerini grup liderliğini garantiledikten sonra oynadıkları son maç olan Volero Zürih karşısında aldı. CSM Volei Alba BLAJ, CEV Şampiyonlar Ligi’nin bugünkü haliyle oynanmaya başlandığı 2000-2001 sezonundan bu yana Final Four’da yer alan ilk Rumen takımı.

   CSM Volei Alba BLAJ takımında yer alan Ana Cleger ise bu sezon grup aşamasında kazandığı 140 sayıyla en skorer oyuncu konumunda yer alıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.