Galatasaray, Konyaspor'un yenilmezlik serisine son verdi

Süper Lig 9. Hafta Maçında Galatasaray evinde  NEF Stadyumu'nda İH Konyaspor'u 1-0 yendi.İ

17 Ekim 2021 Pazar 17:48
Galatasaray, Konyaspor'un yenilmezlik serisine son verdi






Galatasaray, Konyaspor'un yenilmezlik serisine son verdi.

    Süper Lig 9. Hafta Maçında Galatasaray evinde  NEF Stadyumu'nda İH Konyaspor'u 1-0 yendi.İH Konyaspor bu sonuçla 12 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi.İH Konyaspor en son yine bu sahada geçen sezon Galatasaray 1-0 yenilmişti.Karşılaşmanın 4. dakikasında Galatasaray, Mostafa Mohamed ile 1-0 öne geçti.7. dakikada İH Konyaspor'da Ibrahim Sehic sarı kart grödü.9. dakikada Galatasaray'da Taylan Antalyalı sarı kart grödü.Karşılaşmanın ilk yarısı Galatasaray'ın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

     Karşılaşmanın ikinci yarısında 67. dakikada Galatasaray'da Ryan Babel sarı kart grödü.84. dakikada Galatasaray'da Emre Kılınç sarı kart gördü.Karşılaşmada başka gol olmadı ve Galatasaray karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı.

    Bu sonuçla Galatasaray puanını 17 yaparken, İH Konyaspor 14 puanda kaldı.Süper Lig 10. haftasında Galatasaray, Beşiktaş deolasmanına giderken, İH Konyaspor evinde Kayserispor'la oynayacak.

Galatasaray:Fernando Muslera, DeAndre Yedlin, Alpaslan Öztürk, Patrick van Aanholt, Taylan Antalyalı, Olimpiu Morutan, Victor Nelsson, Alexandru Cicaldau, Kerem Aktürkoğlu, Mostafa Mohamed, Halil Dervişoğlu

Teknik Direktör:Fatih Terim

İttifak Holding Konyaspor:Ibrahim Sehic, Ahmet Çalık, Guilherme, Abdülkerim Bardakçı, Nejc Skubic, Amar Rahmanovic, Serdar Gürler, Amir Hadziahmetovic, Endri Çekiçi, Oğulcan Ülgün, Zymer Bytyqi

Teknik Direktör:İlhan Palut

Süper Lig 9. Hafta Toplu Maç Sonuçları;

Süper Lig 9. Hafta Puan Cetveli;

Süper Lig 10. Hafta Maç Programı;

Tablolar:TFF

Son Güncelleme: 17.10.2021 18:05
Anahtar Kelimeler:
Galatasarayİttifak Holding
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.