Galatasaray Kulübü'nden Güvenlik Açıklaması

İSTANBUL, () - GALATASARAY Kulübü, A Milli Futbol Takımı'nın 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Kazakistan ile Türk Telekom Arena'da oynadığı maçta statla ilgili mutlak yetkilerin Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) görevlilerinde olduğunu...

18 Kasım 2014 Salı 14:40
Galatasaray Kulübü'nden Güvenlik Açıklaması






İSTANBUL, () - GALATASARAY Kulübü, A Milli Futbol Takımı'nın 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Kazakistan ile Türk Telekom Arena'da oynadığı maçta statla ilgili mutlak yetkilerin Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) görevlilerinde olduğunu belirtti.

Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Pazar günü stadımızda oynanan milli maç sırasında ve sonrasında meydana gelen olaylara ilişkin basında kulübümüz profesyonelleri ile ilgili bir takım iddialar yer almaktadır. Bilinmesi gerekir ki, milli maçların oynanacağı karşılaşmalarda stadyumların tüm giriş, çıkışları, güvenlikleri, akreditasyon sistemi, dağıtımı, kontrolleri, müsabaka operasyon icra sorumlulukları ve yetkileri Türkiye Futbol Federasyonu'nundur. Süreç boyunca mutlak yetkililer TFF görevlileridir. Yaşanan olaylar sonrası söz konusu milli futbolcu, emniyet yetkilileri ve TFF görevlileri ile birlikte, CCTV sistemi de bulunan odada tespit yapmışlardır. Giriş katında bu sistemi barındıran tek oda Stadyum Direktörü'ne aittir. Gerekli işlemlerin yapılması için denetimi zaten kendilerine ait olan söz konusu oda TFF görevlileri ve Emniyet yetkilileri tarafından kullanılmıştır."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.