Galatasaray Kulübü'nün başkan adaylarından Kıran: Çok hazır ve güçlü geliyoruz

Kadir ÇETİNÇALI/İSTANBUL ) - GALATKulübü'nün 23 Mayıs Cumartesi günü yapılacak olağan seçimli genel kurulunda başkan adayları arasında yer alan Turgay Kıran, yönetimini tanıttı. Turgay Kıran, Ataköy Sheraton Otel'de düzenlediği...

20 Mayıs 2015 Çarşamba 18:02
Galatasaray Kulübü'nün başkan adaylarından Kıran: Çok hazır ve güçlü geliyoruz






Kadir ÇETİNÇALI/İSTANBUL ) - GALATKulübü'nün 23 Mayıs Cumartesi günü yapılacak olağan seçimli genel kurulunda başkan adayları arasında yer alan Turgay Kıran, yönetimini tanıttı.

Turgay Kıran, Ataköy Sheraton Otel'de düzenlediği organizasyonda, yönetim kurula aday listesinde yer alan isimlerden Levent Karadeniz, Taylan Özen, İbrahim Bozan, Ozan Korkut, Ulvi Süvarioğlu, Vildan Taştop, Erdal Aslan, Adnan Mete, Pelin Atılgan Çobanoğlu ve Edip Önder'le birlikte birlikte medya mensuplarının karşısına çıktı.

Seçime Kıran'ın listesinde giren isimler, tek tek söz alarak özgeçmişlerini aktarırlarken, tanıtım toplantısına katılamayan Ömer Kayalıoğlu, Tayfun Akgüner, Orhan Sürek, Okan Böke ve Saruhan Sarman'ın bilgilerini ise Turgay Kıran kendisi aktardı.


Konuşmasına, Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç'a yüklenerek başlayan Turgay Kıran, "Yıllardan beri bir büyük ağabeyimiz var. Kıraç Vakfı Başkanı, pardon Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı" derken, şu ifadeleri kullandı:

"Beyefendi zaman zaman çıktı televizyon kanalarında, var olan başkanı yollamayı düşündüğünü ve yolladığını söyledi. Sonra başkan olacak isimleri duyurdu. Galatasaray'da tarifi imkansız bir yara açmış durumda. İstediğini getiriyor, istediğini götürüyor. Bunun da bir kırılma noktası var. O da bu seçimler. Bu kez istediğini yapamayacak. Dolayısıyla artık Galatasaray, kendi seçimiyle, hür fikriyle istediği yönetimi getirme şansı yakalayacak. Ben ve arkadaşlarım da bu öncülüğü yapmaktan büyük onur duyacağız."

Kulübün mali durumuyla ilgili projelerini dile getiren ve gayrimenkul geliştirme planlarını aktaran Kıran, yönetime gelmesi durumunda Galatasaray Sportif AŞ'nin başına Adnan Öztürk'ü getireceğini, Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak'a da yine birlikte çalışma teklifinde bulunacağını anlattı.

Galatasaray Futbol Takımı'nın sezonu şampiyon tamamlayacağını ve teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun hep destekçisi durumunda bulunacaklarını söyleyen Kıran, genel kurulun kendi yönetimlerini tercih etmesi durumunda tüm sorunları aşabilecek kapasitede bir yönetime sahip olduklarını anlattı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.