Galatasaray taraftarından Florya'da sert tepki

Beşiktaş ile oynanan derbiyi 2 - 1 kaybeden Galatasaray'ın taraftarları, Florya'da toplanarak yönetim ve futbolcuları protesto etti. Tesislerin önünde Çevik Kuvvet ekipleri ile TOMA hazır bekledi

15 Aralık 2015 Salı 04:29
Galatasaray taraftarından Florya'da sert tepki






Galatasaray taraftarından Florya'da sert tepki


Beşiktaş ile oynanan derbiyi 2 - 1 kaybeden Galatasaray'ın taraftarları, Florya'da toplanarak yönetim ve futbolcuları protesto etti.

Karşılaşmanın ardından Florya Metin Oktay Tesisleri'nin önünde toplanan yaklaşık 100 kadar taraftar, yönetimi istifaya çağırdı. Futbolcular aleyhinde tezahüratlar yapan Sarı-kırmızılı taraftarlar, kaleci Muslera'ya da destek tezahüratlarında bulundu.

ÇEVİK KUVVET VE TOMA BEKLEDİ

Tesislere Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) da getirildi. Çevik Kuvvet ekibinin de hazır bulunduğu tesislerin önünde toplanan taraftar, protestolarının ardından dağıldılar.

Bu arada Sarı-kırmızılı takımı taşıyan otobüs, geniş güvenlik önlemleri altından tesislere girişini yaptı.


SELÇUK İNAN HAKEM'E YÜKLENDİ

Galatasaray'da takım kaptanı Selçuk İnan, Beşiktaş'a 2-1 yenildikleri maçın ardından sert açıklamalarda bulundu.

Yayıncı kuruluşa konuşan Selçuk, hakem Mete Kalkavan ile ilgili olarak şunları söyledi;

"Beni herkes iyi biliyor. Hayatımda hiç hakem hakkında konuşmadım. Yine hakemler hakkında konuşmayacağım ama hakem hakkında konuşacağım. Hayatımda kimseye kötü yaklaşımda bulunmadım. Bu sezon 3 cezamı da bu hakem yüzünden aldım. Kötü niyet hissettiğim için Mete Kalkavan hakkında konuşuyorum. Bu sezon gördüğüm kırmızı kart pozisyonunda da benimle iletişimi çok kötüydü. Biz hakemlerimizi seviyoruz, saygısızlık yapmıyoruz ama onlardan da saygı bekliyoruz. Benimle konuşurken haddini bilecek, söylediğini bilecek. Benimle ilgili problemi olabilir, gıcık olmuştur ama takım arkadaşlarımın ne günahı var. Bazen hakemler hatalarla maçın kaderini etkiler. Bazen de önemli takdir haklarıyla etkilerler, bunu futbol oynayanlar bilir. Bazen sizi ince ince oynatmaz."

Selçuk, derbi maçla ilgili olarak da, "Beşiktaş'ı tebrik etmek lazım. Galibiyeti hak ettiler. İlk yarıyı kötü oynamamıza rağmen gol yemedik. Bugün derbiyi onlar kazandı. Bunu inşallah ileride düzeltiriz" dedi.
Son Güncelleme: 15.12.2015 04:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.