Galatasaray'da Prandelli şoku, Aysal'dan sonra o da gidiyor

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın 25 Ekim'deki kongrede aday olmayacağını açıklamasının ardından İtalyan basınından şok bir iddia geldi. İtalyan gazetelerinde yer alan habere göre Cesare Prandelli'nin de takımdan ayrılarak ülkesine dönecek.

25 Eylül 2014 Perşembe 10:40
Galatasaray'da Prandelli şoku, Aysal'dan sonra o da gidiyor






Galatasaray'da Prandelli şoku, Aysal'dan sonra o da gidiyor


Galatasaray'da deprem sürüyor. Kulübüne 'Kurumsal kimlik' kazandırmak isterken koltuğunu bırakmak zorunda kalan Başkan Ünla Aysal'ın 25 Ekim'de yapılacak olan başkanlık seçimlerinde aday olmayacağını açıklamasının ardından teknik direktör Cesare Prandelli'nin de takımdan ayrılacağı iddia edildi.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın 25 Ekim'deki kongrede aday olmayacağını açıklamasının ardından İtalyan basınından şok bir iddia geldi.

Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Başkan Ünla Aysal'ın dün gece 25 Ekim'de yapılacak olan başkanlık seçimlerinde aday olmayacağını açıklamasının ardından teknik direktör Cesare Prandelli'nin de takımdan ayrılacağı iddia edildi.

Seçimlerde adaylığını ilk koyan isim olan Alp Yalman'ın, ligdeki başarısız futbola dur demek için teknik direktörlük görevine Mustafa Denizli'yi getirmek istemesi üzerine, Prandelli'nin bu ortamda daha fazla devam etmeyi doğru bulmadığı gelen haberler arasında.

Başkan Ünal Aysal'ın görev süresi dolana kadar (1 ay) takımın başında kalıp, daha sonra ayrılmayı düşünen Prandelli'nin kararında bu süreçte alınacak sonuçlar da etkili olacak.

Ünal Aysal'ın da açıkladığı üzere Galatasaray'ın Prandelli ile imzaladığı sözleşmede, herhangi bir ayrılık durumunda tazminat ödeme gibi bir yükümlülüğün bulunmaması da bu ayrılığın gerçekleşme ihtimalini arttıran bir başka durum olarak göze çarpıyor. 


Son Güncelleme: 25.09.2014 10:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.