Gençlerbirliği, Atiker Konyaspor'u konuk edecek

Gençlerbirliği, Süper Lig'in 19. haftasında yarın Atiker Konyaspor'u konuk edecek.

25 Ocak 2018 Perşembe 10:41
Gençlerbirliği, Atiker Konyaspor'u konuk edecek






ANKARA (AA) - Gençlerbirliği, Süper Lig'in 19. haftasında yarın Atiker Konyaspor'u konuk edecek.

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda yapılacak maç saat 20.00'de başlayacak.

Başkent ekibinde kart cezalısı Zeki Yavru ile tedavilerine devilen Elvis Manu ve Nihat Şahin, Atiker Konyaspor'a karşı görev alamayacak.

Kırmızı-siyahlılarda takımla çalışmalara başlayan Luccas Claro'nun durumunun maç saatinde netleşeceği, yeni transfer Stephane Sessegnon'un ise lisansının yetiştirilmeye çalışıldığı bildirildi.

Sezona başlayıp 3. haftadan sonra yollarını ayırdığı Ümit Özat'ı 9 maçlık Mesut Bakkal döneminin ardından 13. hafta öncesi yeniden göreve getiren Gençlerbirliği, genç teknik adamla ligde oynadığı son 5 maçı kaybetmedi.

Kırmızı-siyahlılar, 4 galibiyet, 5 beraberlik, 9 yenilgi sonrasında topladığı 17 puanla 15. sırada bulunuyor. Ligde 4 galibiyet, 4 beraberlik, 10 yenilgi alan Konya temsilcisi ise 16 puanla 17. sırada yer alıyor.

Muhabir: Musa Samur

Son Güncelleme: 25.01.2018 09:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.