Gol düellosunun galibi yok..

İngiltere Premier Lig 21. hafta mücadelesinde Manchester United, Newcastle United deplasmanına konuk oldu.

14 Ocak 2016 Perşembe 08:45
Gol düellosunun galibi yok..






 

Gol düellosunun galibi yok..

İngiltere Premier Lig 21. hafta mücadelesinde Manchester United, Newcastle United deplasmanına konuk oldu. Tam bir gol sağanağı şeklinde geçen karşılaşmada glip gelen taraf olmadı.Sports Direct Arena'da oynanan karşılaşma 3-3'lük beraberlikle sona erdi.

    Karşılaşmada Manchester United, 9 ve 79. dakikalarda Rooney ve 38. dakikalarda Lingard'ın golleriyle iki kez öne geçmesine rağmen Newcastle United, 42. dakikada Qijnaldum, 67. dakikada Mitrovic, ve 90. dakikada Dummett'in golleriyle eşitliği yakalayarak puan almayı başardı.

 

Bu sonucun ardından Manchester United, Premier Lig'de 34 puana yükselerek zirve takibinde yara aldı. Newcastle United ise puanını 18'e yükselterek düşme hattından kurtulabilmek için şansını sürdürdü.

Son Güncelleme: 14.01.2016 08:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.