Gomis günah çıkardı

  Galatasaray'ın pazar akşamı kupa finali oynadığı Akhisarspor karşısında kaçırdığı penaltı ile gündeme oturan Gomis taraftara seslendi.

07 Ağustos 2018 Salı 07:34
Gomis günah çıkardı






Gomis günah çıkardı

    Galatasaray'ın pazar akşamı kupa finali oynadığı Akhisarspor karşısında kaçırdığı penaltı ile gündeme oturan Gomis taraftara seslendi.Akhisar maçında kullandığı 5. penaltıyı kaleci Fatih’in üzerine nişanlayarak Aslan’ı kupadan eden Bafetimbi Gomis, sosyal medya hesabından taraftarlara seslendi.

Büyük bir hayal kırıklığı yaşadığını belirten Fransız yıldız, “Size sezonun ilk kupasını sunamadığım için çok üzgünüm. Doğum günüm için hediye gibi olacaktı. Ama futbolun tanrıları farklı karar verdi. Yenilgiyi kabul edip, kazananı tebrik etmeliyiz. Buna en çok kızan benim. Bana güvenebilirsiniz. Çok çalışacağım” ifadelerine yer verdi.

Fanatik

Anahtar Kelimeler:
GalatasarayGomis
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.