(Görüntülü Haber) 5'inci geleneksel site yönetimleri futbol turnuvası yapıldı

Şampiyon Kiptaş Topkapı Merkez Takımı oldu İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin profesyonel site yönetim hizmeti sunan iştiraki Boğaziçi Yönetim A.Ş tarafından bu yıl 5'incisi düzenlenen futbol turnuvasını galibi Kiptaş Topkapı Merkez...

09 Mayıs 2015 Cumartesi 23:24






Şampiyon Kiptaş Topkapı Merkez Takımı oldu İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin profesyonel site yönetim hizmeti sunan iştiraki Boğaziçi Yönetim A.Ş tarafından bu yıl 5'incisi düzenlenen futbol turnuvasını galibi Kiptaş Topkapı Merkez takımı oldu. Her yıl siteler arasında düzenlenen futbol turnuvasına Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Boğaziçi Yönetim A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Eren, İBB Destek Hizmetleri Daire Başkanı Osman Savaş Spor A.Ş Genel Müdürü, Medya A.Ş Genel Müdürü Bekir Kaplan katıldı. Bayrampaşa Hidayet Türkoğlu Tesisleri'nde gerçekleşen final programında şampiyonu belirleyen maçlar Kiptaş Metrokent ve Topkapı Merkez takımı arasındaki mücadele ile başladı. Kiptaş Metrokent ve Topkapı Merkez arasındaki mücadele 4-0 Topkapı Merkez Takımı'nın üstünlüğü ile sonuçlandı. Topkapı Merkez Takımı kupanın sahibi oldu. Yapılan final maçının ardından basın mensupları, Galatasaraylı eski futbolculardan Ergün Penbe ve Mustafa Kocabey şöhretler maçında sahaya çıktı. CNN TÜRK Spor Spikeri Emre Tilev'in anlattığı şöhretler maçı 1-1'lik skorla sonuçlandı. Şöhretler maçının ardından kupa törenine geçildi. Kupa töreninde açıklamalarda bulunan Hüseyin Eren, sitelerin sadece yönetim hizmeti veren bir şirket olmadıklarını dile getirdi. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydiner, Sporun yaşı yok. Bayrampaşa?mızdan Arda Turan gibi çok önemli oyuncular çıktı. Spora olan desteğimiz devam edecek dedi. Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Aydin Kartal ise, Komşuluklarımızı sitelerin dışına çıkardık. Site yönetimi, çalışanları ve aynı sitenin sakinleri futbolda birleşti. 5 hafta boyunca turnuvamız ailelerimizle karnaval havasında geçti. Oynayan, izleyen destek veren herkese çok teşekkür ederim ifadelerini kullandı. Açıklamaların ardından şampiyon olan Kiptaş Topkapı Merkez Takımı oyuncuları kupasını İBB Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Eren'in elinden büyük bir coşkuyla alırken, 2'nciliği yakalayan Metrokent, kupasını Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner'in elinden aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.