Göztepe Gözünü Altay'a Dikti

SPOR Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Hatayspor'la deplasmanda 1-1 berabere kalarak galibiyet hasretini 3 maça çıkaran Göztepe, gözünü çarşamba günü oynayacağı Altay derbisine çevirdi. Teknik direktör Suat Kaya, Hatayspor'a karşı 45 dakika...

28 Eylül 2014 Pazar 12:53
Göztepe Gözünü Altay'a Dikti






Göztepe Gözünü Altay'a Dikti
Göztepe Altay maçı çarşamba günü oynanıyor
SPOR Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Hatayspor'la deplasmanda 1-1 berabere kalarak galibiyet hasretini 3 maça çıkaran Göztepe, gözünü çarşamba günü oynayacağı Altay derbisine çevirdi.
Teknik direktör Suat Kaya, Hatayspor'a karşı 45 dakika 10 kişi oynadıklarını belirtti, "Zorluk derecesi yüksek bir karşılaşmayı 1 kişi eksik sürdürüp, puan çıkarmak bizim adımıza önemli. Ancak 3 maçtır puan kaybediyoruz. Liderlik fırsatını tepiyoruz. Çarşamba günü seyircimiz önünde oynayacağımız Altay sınavı hem lig hem de camiamız için çok önemli" yorumunu yaptı.
Siyah beyazlı ekibi 25 yıldır mağlup edemediklerini de hatırlatan Suat Kaya, "Derbiler çıkış yakalamak adına her zaman büyük fırsattır. Tüm gücümüzle Altay maçına konsantre olacağız" dedi. Suat Kaya, kırmızı kart gören Ramiz ile sakatlığı süren Metin ve Cihan'ın derbide görev alamayacağını hatırlattı, "Belinden sorun yaşayan golcümüz Mustafa Tiryaki'nin durumu net değil. Fakat futbolcularım ve ben bu maça çok önem veriyoruz. Kim görev alırsa alsın, formanın hakkını layıkıyla verecektir. Hepimiz Altay sınavı için kenetlendik" diye konuştu.
TİMUR COŞTU
Göztepe'nin golcüsü Timur Kosovalı, yine takımını ipten aldı. Hatayspor deplasmanında Göztepe'yi öne geçiren 24 yaşındaki Timur, 5 haftada gol sayısını 4'e çıkardı. Özellikle dış sahada coşan Timur, deplasmanda oynanan Gölbaşıspor ve İnegölspor ağlarını da sarsmıştı. Kosovalı, iç sahada 1-0 kazanılan Kahramanmaraş maçının tek golünü atan isim oldu.

Anahtar Kelimeler:
Göztepe Altay Maçı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.