Hacıosmanoğlu hakkında yakalama kararı çıkartıldı

Eski Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu hakkında, yakalama kararı çıkartıldı..

23 Haziran 2016 Perşembe 14:24
Hacıosmanoğlu hakkında yakalama kararı çıkartıldı






Trabzonspor eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Gaziantepspor ile 2-2 berabere kaldıkları mücadelenin ardından Türkiye Futbol Federasyonu ve hakemler aleyhinde açıklamalar yapmış ve, "Bundan sonra neler olacağını Türkiye Cumhuriyeti görecek. Öleceksek de adam gibi öleceğiz, kadın gibi yaşamayacağız. Bizi kadın gibi yaşatmaya da kimsenin gücü yetmez" sözleriyle tepki çekmişti. “Öleceksek de adam gibi öleceğiz, kadın gibi yaşamayacağız” sözleri nedeniyle açılan davanın 2. duruşmasına da katılmadığı gerekçesiyle yakalama kararı çıkarıldı.

İstanbul 13. Asliye Ceza Mahkemesi kararında, "sanığın savunmasının alınması amacıyla hakkında CMK 199/1 maddesi gereğince yakalama müzekkeresi çıkarılmasına ve savunması alındığında serbest bırakılmasına karar verildiğini" belirtti.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.