Halk koşusu için kayıtlar başladı

12 Kasım Pazar günü düzenlenecek Vodafone 39. İstanbul Maratonu organizasyonundaki halk koşusunun kayıtları başladı.

30 Ekim 2017 Pazartesi 14:16
Halk koşusu için kayıtlar başladı






İSTANBUL (AA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor İstanbul tarafından Vodafone'un isim sponsorluğunda 12 Kasım Pazar günü düzenlenecek Vodafone 39. İstanbul Maratonu organizasyonundaki halk koşusunun kayıtları başladı.

Yapılan açıklamaya göre, Vodafone İstanbul Maratonu'nda yer alan ve her yıl "halk koşusu" adı ile düzenlenen 8 kilometrelik yürüyüş etkinliği, bu yıl "Çocuklarımızın geleceği için koşuyoruz" teması ile gerçekleştirilecek.

Altunizade'de saat 09.45'te startı verilecek ve Vodafone Park'ta son bulacak halk koşusuna yaklaşık 100 bin kişinin katılması bekleniyor.

Halk koşusu tişörtleri, 9-11 Kasım'da Yenikapı Maraton ve Spor Fuarı'nda dağıtılacak.

Vodafone 39. İstanbul Maratonu'nda halk koşusuna katılmak isteyen vatandaşlar, meydanlarda kurulan stantlarda ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor İstanbul tesislerinde kayıtlarını yaptırıp göğüs numaralarını alabilecek.

Muhabir: Süha Gür

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.