Higuan adım adım Milan'a gidiyor

 Transfer sezonunun flaş ismimlerinden Higuan Milan ile anlaşıyor.

01 Ağustos 2018 Çarşamba 07:46
Higuan adım adım Milan'a gidiyor






Higuan adım adım Milan'a gidiyor

   Transfer sezonunun flaş ismimlerinden Higuan Milan ile anlaşıyor.Transfer döneminde adı sık sık Chelsea ile anılan Gonzalo Higuain, Milan’a katılmak üzere.Juventus yetkilileri ile bir görüşme gerçekleştiren Gonzalo Higuain’in menajeri, geç saatlerde Casa Milan’da genel menajer Leonardo ile bir araya geldi. Yaklaşık 4 saat süren toplantıya Higuain’in kardeşi ve aile avukatı da katıldı.

Sky Sports’un haberine göre; Milan, Higuain için 20 milyon Euro kiralama + 35 milyon Euro zorunlu satın alma bedeli ödeyecek. Yıldız oyuncu, Milan ile yıllık 7.5 milyon Euro'dan 4 yıllık sözleşme imzalayacak. Öte yandan İtalyan basını Bonucci’nin Juventus’a, Mattia Caldara’nın da Milan’a transfer olacağını yazdı.

Anahtar Kelimeler:
MilanHiguan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.