İBB Şair Erdem Bayazıt Ortaokulu Şampiyon Oldu

Okullar arası 13-14 yaş grekoromen güreş İstanbul İl şampiyonası Bağcılar olimpik spor salonunda yapıldı. Turnuvada İBB Şair Erdem Beyazıt Ortaokulu Şampiyon oldu.

14 Ocak 2016 Perşembe 16:47
İBB Şair Erdem Bayazıt Ortaokulu Şampiyon Oldu






Türkiye Güreş Federasyonu ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından organize edilen okullar arası 13-14 yaş grekoromen güreş İstanbul İl şampiyonası Bağcılar olimpik spor salonunda yapıldı.
30 okuldan 124 sporcunun katıldığı şampiyonada Başakşehir güreş antrenörlerinden Cemal Bakır, Fatih Bakır, Serkan Özden ve Sadin Bakır’ın çalıştırdığı güreşçiler şampiyon olmak için minderde ter döktüler. 10 sıklette 4 altın, 5 gümüş ve 3 bronz madalya kazanarak okullarını başarıyla temsil ettiler.
Dereceye giren sporculara madalyaları, antrenörleri,
beden eğitimi öğretmenleri ve sporcu aileleri tarafından verildi. Turnuvada İBB Şair Erdem Beyazıt Ortaokulu Şampiyon oldu. Şampiyonluk kupası Türkiye Güreş Federasyonu İstanbul İl Temsilcisi Halil İbrahim Oktay tarafından okul adına beden eğitimi öğretmeni Sadin Bakır’a verildi.

 

Madalya kazanan güreşçiler

Altın
Hasan Abdussamedov

Oğuzhan Gençalp

Said Eren Deniz

Bahadır Atayurt

 

Gümüş
İbrahim Kanbur

Usman Muskiev

Yusuf Talha Kara

Mustafa Emre Demir

Hamza Muslihan

Bronz
Müslim Barga

Yusuf Sefa Taş

Baransel Ay


Okul sıralaması 

İBB Şair Erdem Bayazıt Ortaokulu

Bağlar Ortaokulu

Çatalca İstanbul Ticaret Odası Ortaokulu

 

Son Güncelleme: 14.01.2016 16:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.