İBB’li Minik Güreşçiler Üçüncü Oldu

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İstanbul Güreş İl Temsilciliği tarafından organize edilen Kulüpler arası 11-12 ve 13 Yaş Minikler Serbest Güreş İstanbul Şampiyonası Bağcılar Olimpik Spor Salonunda yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü 142 puanla üçüncü oldu.

20 Şubat 2018 Salı 01:00
İBB’li Minik Güreşçiler Üçüncü Oldu






15 kulüpten 365 sporcunun katıldığı ve yeni güreş kurallarının uygulandığı Kulüpler arası 11-12 ve 13 Yaş Minikler Serbest Güreş İstanbul Şampiyonasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başakşehir güreş altyapı antrenörlerinden Cemal Bakır, Fatih Bakır, Sadin Bakır ve Zafer Uyumaz’ın çalıştırdığı güreşçiler kulüpleri adına minderde şampiyon olmak için mücadele ettiler. Çekişmeli geçen ve iki gün süren müsabakaların sonunda 12 sıklette 1 altın, 2 gümüş ve 5 bronz madalya kazanarak kulüplerini başarıyla temsil ederek kulüpler arası grup müsabakalarına katılma hakkı elde ettiler.

Düzenlenen ödül töreniyle dereceye giren sporculara madalyaları, kulüp yöneticileri, antrenörleri, hakemler ve sporcu aileleri tarafından verildi.

Şampiyonada Sancaktepe Belediyesi Spor Kulübü 191 puanla birinci, Beşiktaş Jimnastik Kulübü 169 puanla ikinci ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü 142 puanla üçüncü oldu. Kulüplere kupaları Türkiye Güreş Federasyonu İstanbul İl Temsilcisi Halil İbrahim Oktay tarafından verildi. Üçüncülük Kupasını İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü adına antrenör Zafer Uyumaz aldı.

Madalya kazanan sporcular ise şöyle:

Altın

Cemal Yusuf Bakır   

Gümüş

Umalt Zaurbekov

Salih Özgün

Bronz       

Damir Tatarov                

Fatihcan Koçyiğit

Alihan Açıkgöz

Akramen Ahmetoğlu

Salih Deniz Kaplan

Son Güncelleme: 19.02.2018 22:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.