İBB’li sporcular okulları adına güreştiler

Başakşehirli güreşçiler 10 sıklette 6 altın, 2 gümüş ve 6 bronz madalya kazanarak okullar arası Türkiye şampiyonasına katılma hakkı elde ettiler.

22 Ocak 2016 Cuma 14:07
İBB’li sporcular okulları adına güreştiler






Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Güreş Federasyonu tarafından organize edilen okullar arası 15-16 yaş grekoromen güreş grup eleme müsabakaları Balıkesir Kurtdereli ve Çankırı Hasan Fehmi spor salonlarında yapıldı. 
Müsabakalarda Başakşehir güreş antrenörlerinden Cemal Bakır, Fatih Bakır, Serkan Özden ve Sadin Bakır’ın çalıştırdığı güreşçiler grup eleme müsabakalarını kazanmak için minderde mücadele ettiler. 10 sıklette 6 altın, 2 gümüş ve 6 bronz madalya kazanarak okullarını başarıyla temsil ettiler ve okullar arası Türkiye şampiyonasına katılma hakkı kazandılar. 
Müsabakalar boyunca öğrencilerini yalnız bırakmayan Özel İOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Olcay Sidal Torun ve Nev Okul Beden Eğitimi Öğretmeni Kemalettin Dirik'de güreşleri takip ederek destek oldular. Dereceye giren sporculara madalyaları, antrenörleri, beden eğitimi öğretmenleri ve sporcu aileleri tarafından verildi.


Madalya kazanan güreşçiler

Altın
Bilal Talha Demiröz

Mustafa Safa Yıldırım
Burak Dursun Akkoç

Sadık Ahmet Kalaycı

Muhammed Furkan Dursun

Muhammed Hamza Bakır

Gümüş
Alibek Muhammedov

Ahmet Ocakçı


Bronz
Mansur Barga

Uğur Erdoğan

Emre Akbulut

Abdülhalık Ömer Sarç

Ömer Faruk Hacıkurtiş

Berat Yüce
Son Güncelleme: 22.01.2016 14:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.