İBB’nin Üç Yıldız Güreşçisi Milli Takıma Girdi

Dünya Güreş Birliği (UWW) tarafından 25-30 Temmuz tarihleri arasında Bosna-Hesek’te düzenlenecek olan Yıldızlar Avrupa Güreş Şampiyonasında Ülkemizi temsil edecek olan Türkiye Yıldızlar Grekoromen Güreş Milli Takımına İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcularından Mustafa Safa Yıldırım, Ubeyit Karamuk ve Muhammed Furkan Dursun girmeyi başardılar.

09 Haziran 2017 Cuma 17:42
İBB’nin Üç Yıldız Güreşçisi Milli Takıma Girdi






İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü antrenörlerinin yetiştirdiği sporculardan 58 kiloda Mustafa Safa Yıldırım, 76 kiloda Ubeyit Karamuk ve 85 kiloda Muhammed Furkan Dursun Türkiye Yıldızlar Grekoromen Güreş Milli Takımına girerek 25-30 Temmuz tarihleri arasında Bosna-Hesek’in başkenti Saraybosna’da yapılacak olan Yıldızlar Avrupa Güreş Şampiyonasında milli mayoyu giyerek ülkemizi temsil edecekler.
Son Güncelleme: 10.06.2017 05:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.