İBB’nin Yıldız Güreşçileri Grupları Geçti

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından organize edilen kulüpler arası 15-16 ve 17 yaş yıldızlar greko-romen güreş grup müsabakaları Adana'da yapıldı. Müsabakalar sonunda Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübünün 15 sporcusu güreşmeye hak kazandı.

14 Mart 2016 Pazartesi 14:26
İBB’nin Yıldız Güreşçileri Grupları Geçti






Adana'da yapılan kulüpler arası 15-16 ve 17 yaş yıldızlar greko-romen güreş grup müsabakaları heycanlı güreşlere sahne oldu. 
Türkiye Güreş Federasyonu tarafından organize edilen müsabakaya 23 İlden 215 sporcu katıldı. Yıldız sporcular sıkletlerinde ilk 8’e girmek için mücadele ettiler. 
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü güreş altyapı antrenörlerinden Cemal Bakır, Fatih Bakır, Ömer Elmas ve Sadin Bakır'ın çalıştırdığı yıldız güreşçiler 10 sıklet’te, 2 altın, 4 gümüş ve 4 bronz madalya kazandı. Berat Yüce 5., Mert Kulaç, Sadık Ahmet Kalaycı 7. ve Mansur Barga 8. oldu. 
1-3 Nisan tarihlerinde Uşak’ta yapılacak olan Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübünün 15 sporcusu güreşmeye hak kazandı.

Madalya kazanan güreşçiler ise şöyle:

Altın
Uğur Erdoğan
Muhammed Furkan Dursun

Gümüş
Ömer Sarç
Emin Ilgaz
Ahmet Ocakçı
Muhammed Hamza Bakır

Bronz
Bilal Talha Demiröz
Yusuf Gümüş
Burak Dursun Akkoç
Yavuz Selim Didin
Son Güncelleme: 14.03.2016 14:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.