İBB’nin Yıldız Güreşçileri Uşak’ta İkinci oldu

Kulüpler arası 15-16 ve 17 yaş grekoromen güreş Yıldızlar Türkiye şampiyonası Uşak Atatürk spor salonunda yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Grekoromen güreş takımı 1 altın, 1 gümüş ve 3 bronz madalya kazandı. 52 puanla ikinci olmayı başardı.

04 Nisan 2016 Pazartesi 00:00
İBB’nin Yıldız Güreşçileri Uşak’ta İkinci oldu






Düzenlenen ödül töreninde Türkiye Güreş Federasyonu, Uşak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Güreş Kulübü Yetkilileri tarafından derece giren sporculara madalyaları ve kulüplere kupaları verildi. İkincilik kupasını İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü güreş takımı adına Başakşehir altyapı antrenörlerinden Cemal Bakır aldı.
Şampiyona sonrası son zamanlarda güreş müsabakaların da ‘Hakemler’in maç yönetimi ile ilgili oluşan tartışma ve aşırı tepkiler üzerine Başakşehir Güreş Derneği olarak sosyal sorumluluk adına bu konu hakkında yayınladığı bildiri okundu’. Ve Güreş Hakemleri Derneğine, Başakşehir Güreş Derneği Başkanı Fatih Mehmet Yıldırm tarafından ‘Türk ve Dünya Güreşine olan katkılarından ve çalışmalarından’ dolayı bir plaket verildi. Plaketi Tüm Hakemler adına şampiyonada Baş Hakemlik yapan Milli Hakem Sadettin Yücel aldı.
Yıldızlar Türkiye şampiyonasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Grekoromen güreş takımı 1 altın, 1 gümüş ve 3 bronz madalya kazandı. Mustafa Safa Yıldırım, Murat Samet Güzel ve Muhammed Furkan Dursun’da beşinci oldu. Takım halinde 52 puanla ikinci olmayı başardı.
30 kulüpten 400 sporcunun katıldığı şampiyona 3 gün sürdü, 10 sıklet’te mücadele eden sporcular şampiyon olmak ve Avrupa, Dünya şampiyonalarında milli mayoyu giyebilmek için kıyasıya mücadele ettiler.
Türkiye Güreş Federasyonu tarafından organize edilen kulüpler arası 15-16 ve 17 yaş grekoromen güreş Yıldızlar Türkiye şampiyonası Uşak Atatürk spor salonunda yapıldı.

İBBSK güreş takımından madalya alan güreşçiler
Altın 
Davut Olcan

Gümüş
Fatih Bozkurt

Bronz
Bilal Talha Demiröz
Mansur Barga
Uğur Erdoğan

Kulüp sıralaması ise şöyle oldu
İstanbul Kasımpaşa Spor Kulübü
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü
Sakarya Hendek Spor Kulübü
Son Güncelleme: 05.04.2016 16:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.