İnegölspor'da final coşkusu

İNEGÖLSPORLU taraftarlar, takımlarının Bandırma deplasmanında final oynama hakkını elde etmesinden sonra, cadde ve sokaklarda, "şampiyon" sloganı attılar, meşalelerle kulüp binasına kadar yürüdüler. İnegöspor'un...

20 Mayıs 2015 Çarşamba 15:40
İnegölspor'da final coşkusu






İNEGÖLSPORLU taraftarlar, takımlarının Bandırma deplasmanında final oynama hakkını elde etmesinden sonra, cadde ve sokaklarda, "şampiyon" sloganı attılar, meşalelerle kulüp binasına kadar yürüdüler.
İnegöspor'un PTT 1'inci Ligi'ne çıkacak son takımı belirleyecek play off müsabakasında Bandırmaspor’u elemesi büyük sevinç yaşatırken Kulüp Başkanı Eşref Güç, finalde 1461 Trabzon ile eşleştiklerini hatırlatıken şunları söyledi:
"90 dakikayı 0-0 berabere bitirerek finale kaldık. Bundan sonra daha da kenetlenmemiz lazım. Bir 90 dakikamız daha var. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bizleri çok desteklediler. Futbolcu kardeşlerimizin hepsinin ayaklarına sağlık. Gerçekten özverili oynadılar. Zaten final maçları sabırdır. İnşallah son maçımızda da 90 dakika aynı sabrı gösterip adımızı PTT 1'inci Lig'e yazdırırsak çok mutlu olacağız."

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.