Janssen'den Fenerbahçe'ye kötü haber

Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Hollandalı futbolcu Vincent Janssen'in ayağında kemik ödemi oluştuğu ve tedavisine bir süre daha devam edileceği belirtildi.

26 Ocak 2018 Cuma 17:14
Janssen'den Fenerbahçe'ye kötü haber






İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Hollandalı futbolcu Vincent Janssen'in ayağında kemik ödemi oluştuğu ve tedavisine bir süre daha devam edileceği belirtildi.

Kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, Süper Lig'in 15. haftasında 8 Aralık 2017'de yapılan Bursaspor maçında aldığı darbe nedeniyle sakatlanan Vincent Janssen'in ayağında kemik ödemi tespit edildi.

Kulüp doktoru Burak Kunduracıoğlu ile İngiltere'nin Tottenham takımının sağlık ekibi ve sponsor hastanenin doktorlarıyla yapılan tetkikler sonucunda, futbolcudaki kemik ödemi geçmediği için tedavinin bir süre daha devam etmesine karar verildi.

Bu arada, 6 hafta ile 3 ay arasında süren kemik ödemi tedavisinde, iyileşmesi 6 aya kadar uzayan vakaların da bulunduğu belirtiliyor.

Muhabir: Serdal Kalaycı

Son Güncelleme: 26.01.2018 16:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.