Kaleci Volkan Demirel Aday Kadrodan çıkarıldı

FENERBAHÇE'nin milli kalecisi Volkan Demirel, Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın 2016 Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde Çek Cumhuriyeti ve Letonya ile oynayacağı maçların aday kadrosundan çıkarıldı. Sarı lacivertli...

05 Ekim 2014 Pazar 23:20
Kaleci Volkan Demirel Aday Kadrodan çıkarıldı






Kaleci Volkan Demirel Aday Kadrodan çıkarıldı

İSTANBUL, () - FENERBAHÇE'nin milli kalecisi Volkan Demirel, Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın 2016 Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde Çek Cumhuriyeti ve Letonya ile oynayacağı maçların aday kadrosundan çıkarıldı.

Sarı lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Belindeki ağrılar sebebiyle Fenerbahçe'mizin ligin 4. haftasında oynadığı Akhisar Belediyespor karşılaşmasında takımdaki yerini alamayan ve ligin 5. haftasında yapılan Torku Konya maçında forma giyen Volkan Demirel’in bu karşılaşmanın 2. yarısında belindeki ağrıları şiddetlenince maçın ardından MR’ı çekilmişti. Fenerbahçe takım doktoru Burak Kunduracıoğlu kontrolünde yapılan MR sonucuna göre belinde ikinci seviyede fıtıklaşma ve birinci seviyede sinire baskı tespit edilmişti. Belindeki ciddi bulgulara rağmen bugün milli takım kampına katılan Volkan Demirel için Fenerbahçe takım doktoru Doç. Dr. Burak Kunduracıoğlu ve milli takım doktoru Sarper Çetinkaya’nın ortak kararlarıyla akşam saatlerinde anestezi altında, 14 farklı bölgeye ozon injeksiyonu (Ozononükleoliz) uygulandı. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Volkan Demirel’in Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’le yaptığı görüşmeye istinaden, milli futbolcumuz Volkan Demirel sağlık sebeplerinden dolayı aday kadrodan çıkarıldı."

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.