Kanarya ve Kartal'ın Kaderi bu akşama bağlı!

UEFA Avrupa Ligi gruplarında bu akşam son karşılaşmalar yaşanacak. Fenerbahçe İskoç ekibi Celtic’i konuk ederken, Beşiktaş ise Sporting Lizbon deplasmanında tur arayacak. Peki maçlar hangi kanalda saat kaçta gerçekleşecek ? İşte detaylar...

10 Aralık 2015 Perşembe 09:42
Kanarya ve Kartal'ın Kaderi bu akşama bağlı!






Fenerbahçe Karşılaşması...
A grubunda yer alan Fenerbahçe İstanbul’da ağırlayacağı İskoç ekibi Celtic’ten 1 puan alması durumunda gruptan çıkacak. Fenerbahçe Celtic’e mağlup olur, Ajax da Molde’yi yenerse sarı lacivertliler Avrupa’ya veda edecek. Saat 20.00’de başlayacak olan maç, Tivibuspor’dan naklen yayınlanacak.

Beşiktaş Karşılaşması...

H grubunda 9 puanla lider durumda olan siyah-beyazlılar, 1 puan alması halinde gruptan çıkacak. Beşiktaş Sporting Lizbon’a yenilir ve Lokomotiv Moskova da Skenderbeu’yu mağlup ederse, siyah beyazlılar Avrupa defterini kapatacak.
Saat 22.05’te başlayacak olan karşılaşma, TRT 1’den naklen yayınlanacak.
Son Güncelleme: 10.12.2015 09:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.