Karşıyaka'da Akman'a kurstan izin

İSTANBUL'da devam eden UEFA A Lisans Kursu'nda bulunan Karşıyaka teknik sorumlusu Ayhan Akman, pazar günü deplasmanda oynanacak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı için kurs yetkililerinden izin alarak İzmir'e geldi. İstanbul'dan...

06 Mart 2015 Cuma 15:42
Karşıyaka'da Akman'a kurstan izin






İSTANBUL'da devam eden UEFA A Lisans Kursu'nda bulunan Karşıyaka teknik sorumlusu Ayhan Akman, pazar günü deplasmanda oynanacak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı için kurs yetkililerinden izin alarak İzmir'e geldi.
İstanbul'dan direkt Gaziantep'e geçmek yerine takımla birlikte hareket etmeyi tercih ettiğini söyleyen Ayhan Akman, "Orduspor maçında olduğu gibi bu haftada tribünde olacağım. Ancak antrenör arkadaşlarıma güveniyorum. Önümüzdeki hafta takımın başındaki yerimi alacağım" dedi.
Play off hedefine ulaşmak için deplasmandan puan getirmeleri gerektiğini sözlerine ekleyen Akman, "En kritik sınavlarımızdan birine çıkacağız. Rakip Süper Lig tecrübesi olan oyunculara sahip. Kazanmayı onlardan daha fazla istemeliyiz" diye konuştu.
Karşıyaka'da üst solunum yolları enfeksiyonu nedeniyle dün gece ateşi 40 dereceye çıkınca hastaneye kaldırılan ve serum tedavisi gören ön libero Onur Alkan Gaziantep'e götürülmeyecek. Başkan Fatih Diniz, Orduspor galibiyetinin primlerini dağıttıklarını söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.