Kayserispor Sumudica ile yolları ayırdı

Kayserispor teknik direktörleri Sumudica ile yollarını ayırma kararı aldı

16 Mayıs 2018 Çarşamba 08:35
Kayserispor Sumudica ile yolları ayırdı






Kayserispor Sumudica ile yolları ayırdı

   Kayserispor teknik direktörleri Sumudica ile yollarını ayırma kararı aldı.Kayserispor, teknik direktör Marius Sumudica ile yolları ayırdığını açıkladı. Bu ayrılık ile beraber böylece Süper Lig'de 18 takım içinde yabancı hoca kalmadı.

   Konu hakkında Kayserispor'dan yapılan açıklamada, "Sayın Sumudica ile yaptığımız görüş alışverişi sonucu, karşılıklı anlayış çerçevesinde yollarımızın ayrılmasına karar vermiş bulunmaktayız. Hocamıza Kayserispor'a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz" denildi.

   Süper Lig'de ilk yarıyı 5. sırada tamamlayan Kayserispor, ikinci yarıda düşüşe geçmiş ve oynadığı son 15 maçta 4 galibiyet alabilmişti.

Sumudica kimdir?

   1971 yılında Romanya’nın başkenti Bükreş’te dünyaya gelen Marius Sumudica futbolcu olarak Romanya’da bir çok takımda forma giymiş en son Gloria Bistrita takımında 2006 yılında profesyonel futbol yaşantısını sonlandırmıştır. Ardından teknik direktör olarak çalışmalara başlayan Rumen hoca ilk olarak Rapid Bukarest takımını çalıştırmış ardından AS Rocar, İnter Gaz, Progresul Bukarest, Farul, Gloria Bistrita, AO Kavala, Ploiesti, Brasov, Vaslui, Cluj, Al-Shaab, Chianjna, Astra Giurgiu takımlarını çalıştırmış ve 2017 yılında Kayserspor takımının başına geçmiştir.

Anahtar Kelimeler:
KayserisporŞumudica
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.