Kobe Bryant Tarihe Geçti

Barbaros TAPAN/LOS ANGELES, () - NBA takımlarından Los Angeles Lakers'ın yıldızı Kobe Bryant, dün akşam Toronto Raptors'ı 129-125 yendikleri maçta tarihe geçti. Karşılaşmayı 31 sayı, 12 asist, 11 ribaundla tamamlayarak kariyerinde...

01 Aralık 2014 Pazartesi 10:35
Kobe Bryant Tarihe Geçti






Barbaros TAPAN/LOS ANGELES, () - NBA takımlarından Los Angeles Lakers'ın yıldızı Kobe Bryant, dün akşam Toronto Raptors'ı 129-125 yendikleri maçta tarihe geçti.

Karşılaşmayı 31 sayı, 12 asist, 11 ribaundla tamamlayarak kariyerinde 20. kez triple double yapan Kobe Bryant, 30 bin sayı ve 6 bin asiste de ulaşarak rekor kırdı.

Kobe Bryant, maç sonunda yaptığı açıklamada, "Maçın bittikten sonra soyunma odasına gelene kadar rekor kırdığımı bilmiyordum. Bu benim için çok büyük bir onur. Maç boyunca takım olarak çok iyi mücadele ettik. Bu galibiyetin devamını getirmeyi istiyoruz" dedi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.