Kocaman'ın yıkıldığı an, sosyal medyayı salladı

Spor Toto Süper Lig'de kendi sahasında Galatasaray'ı ağırlayan Torku Konyaspor 5-0'lık ağır yenilginin ardından zor bir sürece girdi. Galatasaray'ın 3. golünden sonra adeta yığılıp kalan Aykut Kocaman'ın tek karelik fotoğrafı sosyal medyayı adeta salladı.

14 Aralık 2014 Pazar 01:35
Kocaman'ın yıkıldığı an, sosyal medyayı salladı






Kocaman'ın yıkıldığı an, sosyal medyayı salladı

Aykut Kocaman'ın takımın başına geçmesinin ardından tek yenilgisini 3-2'lik skorla Trabzonspor deplasmanında alan Torku Konyaspor, Galatasaray karşısına mutlak galibiyet
parolasıyla çıkmıştı.

Karşılaşmaya fırtına gibi başlayan Galatasaray, ilk 45 dakikada 3 gol birden bularak maçı kopartırken; Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın sarı-kırmızılı takımın attığı 3.golden sonraki fotoğrafı sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri haline geldi.


SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNE OTURAN KARE

Galatasaray karşısına puan hedefiyle çıkan ancak 5-0'lık hezimete uğrayan Torku Konyaspor'un teknik patronu Aykut Kocaman'un 3. golden sonraki yüz ifadesi sosyal medyayı salladı.
Spor toto süper lig’de Galatasaray ile karşılaşan Torku Konyaspor, kritik karşılaşmanın ilk yarısında büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.
Karşılaşmaya fırtına gibi başlayan Galatasaray, ilk 45 dakikada 3 gol birden bularak maçı kopartırken; Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman’ın sarı-kırmızılı takımın attığı 3.golden sonraki fotoğrafı sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri haline geldi.
Son Güncelleme: 14.12.2014 01:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.