Konyaspor, Sivasspor ile puanları paylaştı

 Atiker Konyaspor evinde Sivasspor ile 1-1 berabere kalarak puanları paylaştılar.

13 Nisan 2019 Cumartesi 18:21
Konyaspor, Sivasspor ile puanları paylaştı






Konyaspor, Sivasspor ile puanları paylaştı

   Atiker Konyaspor evinde Sivasspor ile 1-1 berabere kalarak puanları paylaştılar.Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Atiker Konyaspor ile Sivasspor karşı karşıya geldi. Konya BŞB Stadı’nda oynanan mücadele ilk yarıda atılan gollerle 1-1 sona erdi.

Ligde 8 haftadır galibiyete hasret olan yeşil-beyazlılar, 3 haftalık yenilgi serisini de sonlandırmak istiyordu ancak başarılı olamadı. Yiğidolar ise ligde 2 haftalık puan hasretine son verdi.

Konyaspor sakatlıktan kurtulan Ömer Ali Şahiner’in 22. dakikada attığı golle 1-0 öne geçerken, Sivasspor 39. dakikada Diabate ile cevap verdi.

İkinci yarıdaki karşılıklı ataklar sonuç vermeyince takımlar birer puanla sahadan ayrıldı.

Konyaspor 36 puana, Sivasspor da 35 puana yükseldi. Yeşil-beyazlılar gelecek hafta Ankaragücü ile deplasmanda karşılaşacak. Sivasspor ise sahasında Beşiktaş’ı ağırlayacak.

(Skor)

Anahtar Kelimeler:
SivassporAtiker Konyaspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.