Lider Başakşehir Alanyaspor ile oynuyor

 İlk yarıyı lider tamamlamayı garantileyen Medipol Başakşehir, Alanyaspor ile deplasmanda oynuyor.

22 Aralık 2018 Cumartesi 11:50
Lider Başakşehir Alanyaspor ile oynuyor






Lider Başakşehir Alanyaspor ile oynuyor

   İlk yarıyı lider tamamlamayı garantileyen Medipol Başakşehir, Alanyaspor ile deplasmanda oynuyor.Medipol Başakşehir , Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamladı.Teknik ısınmayla başlayan idman, 5’e 2 pas çalışmasının ardından sona erdi.Sakatlığı bulunan Alparslan Erdem kondisyoner eşliğinde bireysel çalışmalarını sürdürdü.

   Lider Medipol Başakşehir , Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında bugün  saat 16.00’da deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak.Medipol Başakşehir 34, Aytemiz Alanyaspor'un ise 17 puanı bulunuyor.Lig'de 14.cü sırada bulunan Aytemiz Alanyaspor maça mutlak 3 puan almak için çıkacak.Öte yandan lider Medipol Başakşehir ilk yarıyı 3 puan larak 37 puanla kapatmak istiyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.