Ligin düşme hattı cadı kazanı gibi

 Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu  33. hafta karşılaşmaları, Pazartesi günü oynanacak maçlarla tamamlanacak ve artık sezon sonu için geri sayıma geçilecek.

14 Mayıs 2018 Pazartesi 08:24
Ligin düşme hattı cadı kazanı gibi






Ligin düşme hattı cadı kazanı gibi

   Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu  33. hafta karşılaşmaları, Pazartesi günü oynanacak maçlarla tamamlanacak ve artık sezon sonu için geri sayıma geçilecek. Şimdi akıllarda şu soru soruluyor.Kardemir Karabükspor ve Gençlerbirliği'nin ardından lige veda edecek üçüncü takım hangisi olacak? Ligin düşme hattı, son maçların ardından adeta cadı kazanına döndü.

    Konyaspor ligde nasıl kalır?

36 puandaki Atiker Konyaspor, ligde kalmayı garantilemiş durumda. En kötü senaryoda, Atiker Konyaspor, Akhisarspor ve Osmanlıspor ile gireceği üçlü averaj sıralamasında birinci sırada yer alacak. Böyle bir durumda da üçlü averajın son sırasında yer alan takım lige veda eden taraf oluyor.

  Akhisarspor ligde nasıl kalır?

36 puandaki bir diğer takım olan Teleset Mobilya Akhisarspor'un ligde kalabilmesi için Pazartesi günü Kayserispor ile deplasmanda oynayacağı maçta en az bir puan alması yeterli olacak. Bu durumda, Osmanlıspor lige veda eden taraf olacak.

  Osmanlıspor ligde nasıl kalır?

Başkent temsilcisinin ligde kalması için önünde tek bir şans var: Kayserispor'un Teleset Mobilya Akhisarspor'u yenmesi, son haftada ise kendilerinin Teleset Mobilya Akhisarspor'u yenmesi gerekiyor. Bu durumda da lige veda eden taraf Akhisarspor olacak.

Maçkolik

Son Güncelleme: 14.05.2018 05:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.