Malatyaspor 1 - Rizespor 0

Rizespor'u evinde ağırlayan Malatyaspor sahadan 1-0 galip ayrıldı.

22 Eylül 2018 Cumartesi 16:30
Malatyaspor 1 -  Rizespor 0






Malatyaspor 1- Rizespor 0

   Rizespor'u evinde ağırlayan Malatyaspor sahadan 1-0 galip ayrıldı.Spor Toto Süper Lig  Lefter Küçükondanyis 6. hafta karşılaşmasında Çaykur Rizespor'u ağırlayan Evkur Yeni Malatyaspor sahadan 1-0 galip ayrıldı. Çaykur Rizespor'un yeni teknik direktörü Okan Buruk, takımıyla çıktığı ilk maçta puan alamadı.

    Teknik Direktör İbrahim Üzülmez ile yolları ayıran ve takımın başına Okan Buruk’u getiren Çaykur Rizespor zorlu Malatya deplasmanının 43. dakikasında Danijel Aleksic’in golüyle 1-0 geriye düştü. Asisti yapan Guilherme’nin şık pası sonrası top ağlarla buluşurken ilk yarı bu skorla sona erdi.

   İkinci yarının 61. dakikasında Matic Fink direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı ve Çaykur Rizespor kalan dakikaları 10 kişi tamamladı. Mücadelenin ikinci yarısında gol sesi çıkmayınca Evkur Yeni Malatyaspor sahadan 3 puanla ayrıldı.

   Bu sonucun ardından Yeni Malatyaspor 10 puana ulaşırken Rizespor 3 puanda kaldı. Çaykur Rizespor gelecek hafta sahasında Fenerbahçe’yi ağırlarken Yeni Malatyaspor deplasmanda Medipol Başakşehir ile karşılaşacak.

Sözcü

Son Güncelleme: 22.09.2018 16:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.